Hvem er vi?

True Food

Michael Guldin, Partner & foodie

Michael er uddannet købmand hos Føtex i Aarhus, inden han blev indkøber hos Dansk Supermarked (nu Salling Group). Første job som sælger var hos Danish Crown – herefter hos Defco, hvor han gennem årene arbejdede sig op i organisationen. Han har også været hos Fast Food A La Francaise, inden han stiftede True Food. Derudover har han sin egen virksomhed, som fra den polske producent Animex videresælger bacon, grillpølser og skinkepålæg til dagligvarekæderne.  

Om fødevarer og sin branche siger han:

”Det er et spændende og dynamisk arbejdsområde. Alle kan forholde sig til fødevarer, alle har en holdning til mad. Der er altid noget at snakke om. Men den del af processen, der går ud på at finde en helt ny fødevare hos en leverandør og få den etableret i forbrugernes bevidsthed, og efterfølgende se hvordan den sælger i butikken, det er det allermest spændende.”


Signaturret: Stegt flæsk med persillesovs.

Livret: Frikadeller med brun sovs og kartofler.

Malene Møller Dissing, Partner & foodie

Malene er uddannet kontorassistent hos en virksomhed, der bl.a. solgte isoleringsmateriale og kattegrus på Mors.
Senere læste hun videre og blev uddannet akademiøkonom i Aarhus, hvorefter hun kom til pålægsvirksomheden Defco i samme by. Her arbejdede Malene med salg af fødevarer i mange år med detailhandlen som indsatsområde. Senere kom hun til Fast Food A La Francaise, København, hvor hun havde en lignende stilling. Nu har hun taget det store spring og er blevet medejer af en virksomhed, og hun glæder sig til at komme i gang (pr. 1. maj.).

Om branchen og fødevarer siger hun:

”Det er en meget dynamisk branche, hvor der bliver produktudviklet i den helt store skala. Vi arbejder med kølede fødevarer, med kort holdbarhed - så tingene går stærkt. Det er den konstante udvikling, der giver mig det drive, som jeg elsker. Mad er min passion. Jeg går meget op i råvarer, i at lave mad, og ikke mindst i at spise maden.”


Signaturret: Risotto med honning- og timian marineret laks.

Livret: Fisk, skaldyr og spændende salater

Peter Ostenfeldt Madsen, Partner & foodie

Det er ikke tilfældigt, at Peter går meget op i sin påklædning, han er nemlig uddannet i en tøjforretning i Aarhus. Siden har han arbejdet med salg og indkøb af fødevarer. Først som salgschauffør, hvor han kørte rundt til kunderne med pålæg, mayonnaise og salater. Herefter blev han ”rigtig” sælger hos Defco. Han har også været ansat hos Skarre Food, Harboe Farm, Tamaco og Fast Food A La Francaise, inden han blev partner i True Food.

Om sit job og fødevarer siger han:

”Min interesse for fødevarer kan sammenlignes med en bog. Man kan altid bladre videre og finde en ny opskrift. Jeg kan blive ved med at lære nye retter at kende og nye måder at tilberede maden på. Sådan er det også med kunderne og markedet, der udvikler sig hele tiden. Jeg er nødt til at følge med for at kunne forstå markedsmekanismerne. Det her en branche, hvor man aldrig bliver færdiguddannet.”


Signaturret: Risotto med svampe, asparges og kammuslinger.

Livret: Pariserbøf.

Kira Frederiksen, Salgs koordinator & foodie

Kira er uddannet markedsføringsøkonom med en bachelor i innovation & entreprenuship. Kira har arbejdet i restaurantbranchen i mange år som tjener, både i det italienske, franske, spanske og nordiske køkken. Hun har også været ude som guide hvor hun boede i bl.a. Tyrkiet, De Kanariske Øer & Kreta.
Hun har en stor passion for mad men er især glad for at bage kage som hun ligger ud på hendes instagram .

Om fødevarer og sin branche siger hun:

”Branchen er lige som at bage kage, ingen kager er ens og man kan altid udvikle på mængderne eller smagen. Jeg kan godt lide at der er så mange parmenter som man kan justere på for at komme i mål sammen. God mad kan man få mange steder men for mig er det servicen som gør den store forskel på om oplevelsen er god.


Signaturret: Hjemmelavet pizza 

Livret: Tarteletter

Damian Cieciorowski, Supply chain koordinator & foodie

Damian er uddannet fra University of Szczecin i Polen indenfor "Finance and Accounting" og "Management". Damian har tidligere arbejdet, som finance unit manager for MGA, som er Michael Guldins handelsselskab, som sælger fødevarer i Polen.

Om fødevarer og sin branche siger han:

”Det er en meget dynamisk branche, og der er stor forskel på arbejdsdagene. Mad er noget, som alle kan forholde sig til. Vi elsker alle lækre måltider og at spise sammen. Jeg er ikke kok, men når jeg laver mad, kan jeg med kvalitetsprodukter og adgang til internetopskrifter få min familie og venner til at tænke sig hen på en rigtig god restaurantsoplevelse.



Signaturret: Spaghetti Bolognese.

Livret: Pizza (uden ananas)