Samarbejdspartnere

True Food

Italiensk charcuteri, oste og snacking produkter når det er bedst og mest autentisk.

Corte Parma ligger som navnet antyder i Parma og kan betragtes som hjertet af den italienske fødevareprovins med gastronomiske produkter. Corte Parma har et eksklusivt sortiment indenfor charcuteri, oste og snacking.  

Corte Parma er resultatet af kærlighed til mad, ligefra udvælgelsen af ​​de bedste råvarer til et innovativt emballagesystem, som sikrer høj hygiejne og fremstår eksklusivt. Den nænsomme produktion samt håndfyldte bakker – bevarer den høje kvalitet helt frem til produkterne skal nydes.

http://www.corteparma.it

Our history - Animex


Animex er en global fødevarespecialist indenfor gris, fjerkræ og forædlet kød. Animex er den største producent af kød på det polske marked og har i mange år også været toneangivende på eksport – herunder Danmark i næsten 20 år med masser af private label produkter såvel som mærkevarer. Animex er en del af den amerikanske Smithfield koncern, som er verdens største producent af svinekød.

 

Animex arbejder fra jord til bord, hvilket blandt andet betyder at de selv har opdræt af grise gennem søsterselskabet Agri Plus. Det giver høj fødevaresikkerhed samt sikkerhed for friske råvarer. Desuden arbejder Animex med langsigtede kontraktsaftaler på fjerkræ opdræt, så man sikrer ensrettet kvalitet hele vejen rundt.

Vi har i samarbejde med Animex udviklet masser af private label produkter samt vores brand HVERDAGS som findes såvel som salmonellafri fersk kylling samt pålæg.

https://www.animex.pl/en/


Avesani er en familieejet virksomhed, som nu igennem 70 år har passioneret og dedikeret fokus på kvalitet, og produktudvikling. Ligeledes har effektiv og moderne produktionsudstyr, været afgørende for Avesani. De står dermed med en top moderne produktion, som stadig er ultra fleksibel. Stort set kun italienske råvarer. Der er masser af muligheder ift. former, emballager etc. Avesani tilbyder øko såvel som konventionel - poser såvel som bakker.

www.pastificioavesani.com/


Naturello er en helt unik italiensk leverandør med ultra  kort supply chain. De dyrker nemlig selv deres basilikum som de forarbejder til at være en af de helt førende indenfor pesto. Desuden producerer de autentiske pasta saucer og supper. Smagen og friskheden er i fokus. www.naturello.eu

En verden af saucer og smag

Saus.Guru blev til en kulinarisk virksomhed i 2015. To professionelle kokke fra Holland gik i gang med at eksperimentere med råvarer, ingredienser og krydderier baseret på gamle opskrifter fra det globale køkken kombineret med et gran vildskab og knowhow. Og pludselig sad den gode smag lige i gryden, og et nyt erhvervseventyr blev derved serveret for markedet.

I dag bliver Saus.Guru’s produkter solgt i 11 forskellige lande. Saus.Guru er blevet kendt for sine forskellige kollektioner, der går rent ind hos forbrugerne – også selv om menuen er til vegetarer. Vi producerer masser af saucer fra Saus Guru til Chili Klaus

http://www.saus.guru

Empanadas - Dansk produceret - Masser af smag
Empanadas er en hyggelig og social madoplevelse for dig og dine venner, familie eller kolleger. Det er sjov og nem ”finger food” med latinamerikanske vibes. Du skal se en empanada som en lille brødpakke fyldt med alverdens lækkerier. LIMA er hjemmelavede empanadas med friske ingredienser, flotte farver og spændende smage .www.limaempanadas.com

Delicatering er vores danske ultra fleksible samarbejdspartner.

Salater baseret på pasta, kartofler, cous cous, bønner, bulgur – ja, kun fantasien sætter grænsen – én ting har de tilfælles: Masser af smag - sammensat lækkert og harmonisk. Delicatering er altid åben over for udvikling og nytænkning såvel produktmæssigt som emballagemæssigt. Direktør og grundlægger Mustafa Üstün brænder - sammen med sit team - for at gøre en forskel på smagsoplevelsen. http://delicatering.dk

Goikoa - Spansk kvalitet af charcuterie

Goikoa - Spansk kvalitet af charcuterie
Goikoa er vores spanske leverandør af charcuteri og snacking produkter. Endnu en familieejet virksomhed som har fulgt med tiden. Masser af muligheder når vi taler spansk tapas stemning både udenfor køl og på køl. De har masser af muligheder for forskellige kvalitetersniveauer, slice teknikker og emballager.  Bliv inspireret på www.goikoa.com


En hundrede år gammel familievirksomhed - nu igennem 3. generationer.
Spansk Iberico og Serrano fra allerhøjeste hylde.
Baseret på stolte traditioner fortsætter de med at drive fritgående avl af Iberico i Extremadura og naturlig tørring af produkterne i Salamanca-bjergene.
Produkter fra Redondo findes i premium restauranter og detailhandlere i UE, USA, Mexico, Canada, Australien, Japan .. og nu: klar til Danmark.