Samarbejdspartnere

True Food

Corte Parma - Italiensk charcuteri, oste- og snacking produkter når det er bedst og mest autentisk.

Corte Parma ligger som navnet antyder i Parma og kan betragtes som hjertet af den italienske fødevareprovins med gastronomiske produkter. Corte Parma har et eksklusivt sortiment indenfor charcuteri, ost og snacking.  

Corte Parma er resultatet af kærlighed til mad, lige fra udvælgelsen af ​​de bedste råvarer til et innovativt emballagesystem, som sikrer høj hygiejne og fremstår eksklusivt. Den nænsomme produktion samt håndfyldte bakker – bevarer den høje kvalitet helt frem til produkterne skal nydes.

http://www.corteparma.it

Animex - er en global fødevarespecialist indenfor gris, fjerkræ og forædlet kød.
Animex er den største producent af kød på det polske marked og har i mange år også været toneangivende på eksport – herunder Danmark i næsten 20 år med masser af private label produkter såvel som mærkevarer. Animex er en del af den amerikanske Smithfield koncern, som er verdens største producent af svinekød. 

Animex arbejder fra jord til bord, hvilket blandt andet betyder at de selv har opdræt af grise gennem søsterselskabet Agri Plus. Det giver høj fødevaresikkerhed samt sikkerhed for friske råvarer. Desuden arbejder Animex med langsigtede kontraktsaftaler på fjerkræ opdræt, så man sikrer ensrettet kvalitet hele vejen rundt.

Vi har i samarbejde med Animex udviklet masser af private label produkter samt vores brand HVERDAGS som findes såvel som salmonellafri fersk kylling samt pålæg.

https://www.animex.pl/en/


Avesani - vores italienske leverandør af frisk pasta

Avesani er en familieejet virksomhed, som nu igennem 70 år har passioneret og dedikeret fokus på kvalitet, og produktudvikling. Ligeledes har effektiv og moderne produktionsudstyr, været afgørende for Avesani. De står dermed med en top moderne produktion, som stadig er ultra fleksibel. Stort set kun italienske råvarer. Der er masser af muligheder ift. former, emballager etc. Avesani tilbyder øko såvel som konventionel - poser såvel som bakker.

www.pastificioavesani.com/


Naturello vores italienske leverandør af smagfulde pastasaucer og pestoer. Såvel konventionelt samt økologisk 

Naturello er en helt unik italiensk leverandør, med en ultra kort supply chain. De dyrker nemlig selv deres basilikum, som de nænsomt forarbejder og er dermed helt førende indenfor pesto. Desuden producerer de autentiske pasta saucer og supper. Smagen og friskheden er i fokus. Vi har i samarbejde med Naturello udviklet flere forskellige private labels, heriblandt både pesto og pastasauce. www.naturello.eu

Culi concept  - En verden af saucer og smag

Den kulinariske virksomhed Culi Concept blev etableret i 2015. De to professionelle kokke Rutger og Maurice gik i gang, med basis i deres gamle opskrifter, at eksperimentere med råvarer, ingredienser og krydderier. Med deres erfaring fra kokketiden, rejser de rundt i verden og i kombination med et gran vildskab startede det nye erhvervseventyr Culi Concept.

Saus Guru er Culi Concepts stærke brand og bliver i dag markedsført i 11 forskellige lande. Saus.Guru er kendt for det brede udvalg af saucer og dressinger, de går rent ind hos forbrugeren – også selv om menuen er vegetarisk. Vi markedsfører i samarbejde med Culi concepts masser af saucer og spreads til det Skandinaviske marked.

http://www.saus.guru

Mauri Formaagi - Italienske kvalitets oste lavet på komælk og gedemælk

Mauri er et italiensk firma grundlagt i 1920. De producerer og lagrer et stort udvalg af friske og modnede oste, såsom Taleggio, Quartirolo, Gorgonzola. Dette samt en masse andre kvalitetsoste baseret på komælk og gedemælk.

Mauri er synonymt med oste af høj kvalitet, derfor er en række af ostene også underlagt den beskyttede oprindelsesbetegnelse BOB.

Mauris produkter er fremstillet efter de gamle traditionelle produktionsmetoder og lagret i de naturlige grotter i Pasturo Valsassina i de italienske alper. Dette særlige miljø giver ostene en unik smag og kvalitet.

      

Delicatering - er vores danske ultra fleksible samarbejdspartner.

Salater baseret på pasta, kartofler, cous cous, bønner, bulgur – ja, kun fantasien sætter grænsen – én ting har de tilfælles: Masser af smag - sammensat lækkert og harmonisk. Delicatering er altid åben over for udvikling og nytænkning såvel produktmæssigt som emballagemæssigt. Direktør og grundlægger Mustafa Üstün brænder - sammen med sit team - for at gøre en forskel på smagsoplevelsen. http://delicatering.dk

Piatnica - er et stærkt polsk cooperativ – med høj fokus på kvalitet, smage, clean labels og effektivitet. Alt dette tilsammen = Et stærk koncept med gode smage.

Piatnica er vores polske mejeri leverandør med masser af mejeri produkter ligefra fra hytteost til smørreost, yoghurt og skyr.
Piatnica er sammen med Family farm deres internationale brand, som går på tværs af alle produkterne. Piatnica er en stærk spiller, som forarbejder over 1 million liter mælk om dagen. Piatnica udviklede virksomheden med basis i hytteost og har herefter fået flere spændende produkter og smage. Flere af produkterne kan også laves til Foodservice.  Bliv inspireret på https://piatnica.com.pl

Redondo - leverandør af  spansk iberico 

100 år gammel familievirksomhed - nu igennem 3. generationer.
Spansk Iberico og Serrano fra allerhøjeste hylde.
Baseret på stolte traditioner fortsætter de med at drive fritgående avl af Iberico i Extremadura og naturlig tørring af produkterne i Salamanca-bjergene.
Produkter fra Redondo findes i premium restauranter og detailhandlere i UE, USA, Mexico, Canada, Australien, Japan .. og nu klar til Danmark.